fbpx

Palautteet


Nyt on hehkutuksen paikka.

En ole nimittäin kestänyt syödä hunajaa vuosikausiin. Testattu lähivuosina toiveikkaana kaikki mahdolliset lähiluomut ja pikkutilat, sekä ulkomaiden tarjonta. Huonoin tuloksin. Aina saldona huono vointi, luukivut, jne. Eli tosissaan kovat oireet hunajasta.

Nyt tammikuun REKO:sta tilasin pari purkkia hunajaa miehelle teiltä. – Ja tietenkin jälleen kerran itsekin maistoin mielenkiinnosta.

Yllätys oli suuri, kun teidän hunajasta en saanutkaan yhtäkkiä mitään oireita. Päinvastoin, tuli todella hyvä olo.
Jotain siis teette oikein! Mahtavaa, upeeta!

Olen niin kiitollinen, että tällainen kulta-aarre löytyi.

Mulla tosiaan joka ainesten suhteen terveydentilan takia huippulaatuvaatimukset.

Niin kahvista kuin porkkanoistakin kelpaa vain oikeasti parhaat. Kyse ei ole elitismistä vaan siitä, että keho kertoo tiukasti, jos tuote ei sopiva.

Henkkoht laatututkani antaa siis täydet pisteet teidän tuotteille

Olen alunperin sairastunut pahan homealtistuksen takia (seurauksena mm. keuhkosairaus ja pari autoimmuunisairautta), joten mietin, että yksi syy teidän tuotteenne sopivuuteen on kenties tuoreiden kennojen käyttö (vähemmän mikrobeja?).

Olen tosiaan luullut kauan, että yksinkertaisesti hunajassa vain jokin ainesosa, jota en kestä (paljon muitakin ruoka-aineyliherkkyyksiä itsellä).

Itse tuote on näköjään kuitenkin mulle aivan sopiva, kunhan kehykset kohdillaan

Joka tapauksessa KIITOS

[alkuperäinen palaute Facebookissa]

 

Kiitos aidosta ja erittäin hyvän makuisesta hunajasta. Monta purkkia jo tyhjennetty. Päivittäisessä käytössä. Pehmeä maku hivelee mukavasti kurkkua. Eipä ole flunssat päässeet iskemään. Siis mitä mainiointa flunssan torjuntaan. Tai vaikka lusikallinen ”raakana” makean himoon. Näin hyvää hunajaa en kaupan hyllystä ole löytänyt. Suosittelen!!!!!

Palaute verkkokaupassa


Parasta hunajaa mitä tästä maasta löytyy.

Palaute verkkokaupassa


Sain lahjaksi kauniin purkin loppukesän hunajan 500g . Aivan ihana lapsuuden hunajan maku ja rakenne. Oiva yskän- ja kipeän kurkun lääke imeskele teelusikallinen saat helpottavan lämmittävän olon kurkkuusi. Suosittelen tätä tuotetta varauksetta lämpimästi kaikille.

Palaute verkkokaupassa


 

TOP