fbpx
Uutuus!

Mehiläisvahakynttilä – Koristepallo

15.50  sis. ALV

Aidosta mehiläisvahasta käsin valettu kynttilä. Käsin tehty Suomessa.

 

Mehiläisvahakynttilä palaa ilman savua ja hienolla luonnollisella tuoksulla.

Tuotetunnus (SKU): 252 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Aidosta mehiläisvahasta valettu kynttilä. Käsintehty Suomessa.

Mehiläisvahakynttilä palaa ilman savua ja hienolla luonnollisella tuoksulla.

Miksi aito mehiläisvahakynttilä on arvokkaampi kuin tavallinen kynttilä? Aitoa mehiläisvahaa palaa kotisi sisätilassa ilman haittallisia palokaasuja, toisin kuin parafiini tai steariini kynttilä. Palokaasujen sijaan mehiläisvahakynttilä tuo tilaan vienon luonnollinen mehiläisvahan tuoksun ja kauniin lämpimän sävyisen valon.

Samoin kuin väärennettyä hunajaa, maailmalla on liikkeellä paljon väärennettyä ja “jatkettua” mehiläisvahaa. Aitoa mehiläisvahaa on saatavilla vain rajoitetusti. Yksi mehiläispesä tuottaa vuodessa vain noin 500g mehiläisvahaa. Vahan rakentaminen on mehiläisille kallista touhua. Yhden vahakilon tekeminen vie noin kymmenen kiloa hunajaa. Kynttilöiden valmistukseen on käytettävissä vain pieni ylijäävä osa vahaa, sillä suurin osa vahasta tarvitaan mehiläistarhauksessa. Me käytämme luonnollisesti vain 100% mehiläisvahaa.

Huomaathan, että mehiläisvahakynttilä palaa kauemmin, puhtaammin, kirkkaammin ja kuumemmin kuin tavallinen kynttilä ja vaatii myös enemmän happea palamiseen. Siksi mehiläisvahakynttilä ei välttämättä sovellu lyhtyihin tai umpinaisiin kynttilänjalkoihin. Jos mehiläisvahakynttilä savuttaa se ei saa tarpeeksi happea palamiseen. Muista aina polttaa kynttilä palamattomalla alustalla ja huolehdi riittävästä turvaetäisyydestä.

 

Saksalainen puuvillasydänlanka. 100% mehiläisvaha.

Palo-aika noin 15 – 20 tuntia.

ø 75 mm.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mehiläisvahakynttilä – Koristepallo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

TOP